Sloepenrally Den Haag

Beleef de avontuurlijkste puzzeltocht ter water

Met een sloepenrally leer je Den Haag en je scheepsmaatjes kennen. Flitz-Events nodigt jullie uit voor een dag vol ontspanning èn uitdaging in een grote sloepenrally door de Haagse grachten. Tijdens deze puzzeltocht op het water ontdek je alles over Den Haag en test je jullie kracht om samen te werken. Kom aan boord, trossen los en puzzelen maar!

Puzzeltocht met sloepenrally

Misschien heb je het wel eens eerder gedaan in een auto, op de fiets of wandelend: een puzzeltocht. Door raadsels op te lossen en opdrachten te maken, kom je steeds dichter bij de finish. Flitz-Events organiseert in Zuid-Holland verrassende activiteiten voor groepen. De sloepenrally met puzzeltocht is een populaire activiteit bij allerlei gelegenheden.

Den Haag in met een sloepenrally

Met de sloepenrally beginnen we eigenlijk meteen in het water. In de grachten van Den Haag ligt een sloep te wachten. De schipper verwelkomt jullie teams. Aan boord is al het benodigde spelmateriaal wat jullie zal helpen om verder te komen. Naast de bestuurder van de boot is de schipper ook jury en vakkundig spelleider.

Samen gaan voor de oplossing

Tijdens de tocht krijg je verschillende opdrachten die je gezamenlijk moet oplossen. De vragen zijn heel divers, maar hebben vaak iets te maken met Den Haag en de omgeving. De antwoorden zijn dus overal om je heen, maar zie ze maar eens te vinden. Ook moet je opdrachten doen door het fototoestel op je telefoon te gebruiken. Maak bijvoorbeeld de meest creatieve foto van de sloepenrally. De slimme rekenaar, de 1001 feitjeskenner, de creatieveling en natuurlijk de strateeg; iedereen in je team heb je nodig tijdens deze spannende sloepenrace door Den Haag. De tocht duurt bij elkaar ongeveer anderhalf uur.

Ontspanning en comfort tijdens sloepenrally in Den Haag

De race is spannend en enerverend, de strijd is soms hevig. Het is maar een spelletje , maar winnen is toch ook wel heel leuk. Er is natuurlijk ook tijd genoeg voor ontspanning. De sloepen zijn met comfortabele zitplekken uitgerust. Je kunt een koelbox met drinken mee krijgen en ook een heerlijk bitterballen garnituur bestellen. Deze strijd is gewoon ook lekker genieten.

ONZE POPULAIRSTE

BOOTTOCHT IN DEN HAAG

BOOTTOCHT

6 T/M 12 PERSONEN

€ 22,50 p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

BOOTTOCHT

T/M 24 PERSONEN

€ 20,- p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

BOOTTOCHT

25+ PERSONEN

€ 17,50 p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

BOOTTOCHT

Activiteit op strand

€ 35,- p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 5 uur Optioneel:
E

Be Robinson Crusoe + 17.50 p.p.

E

Escape room + 15,- p.p.

E

Powerkiten + 15,- p.p.

Sloepenrace Den Haag leuk met familie vrienden en collega’s

De sloepenrace van Flitz-Events is voor verschillende gelegenheden een spannende activiteit. Het is bijvoorbeeld een leuke activiteit tijdens een vrijgezellenweekend. Laat de toekomstige bruid of bruidegom maar uitpuzzelen hoe de Haagse grachten door te komen. Ook tijdens een familiedag is een sloepenrally met puzzeltocht een leuke uitdaging die je met verschillende generaties volwassenen samen kunt doen. Een sloepenrally is ook een geschikt uitje voor met je collega’s. Het is een mooi moment voor team building. Hoe goed kunnen jullie samenwerken en hoe krijg je deze motivatie om te winnen ook op werkvloer? Deze puzzeltocht wordt het hoogtepunt van een bedrijfsuitje.

SLOEPEN RALLY RALLY DEN HAAG

Flitz-Events nodigt jullie uit voor een dag vol ontspanning èn uitdaging in een grote sloepenrally door de Haagse grachten.

ROND VAART DEN HAAG

Wij nodigen jullie graag uit voor een dag vol ontspanning en al genietend van het mooie weer de mooiste rondvaart routes in Den Haag rijdens de Rondvaart kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje

BORREL BOOT DEN HAAG

Een rondvaart op een boot met lunch, hapjes en drankjes het klinkt als een chique aangelegenheid. Zo maak je het zo luxe als je zelf maar wilt. Je hoeft je alleen maar te richten op een leuke tijd met je familie, collega’s en/of vrienden.

Sloepenrally in Den Haag en meer

De sloepenrally kun je goed combineren met nog andere activiteiten Scheveningen / Den Haag die Flitz-Events aanbiedt. Je kunt een middag met de sloepenrally afsluiten met een barbeque bij een van de gezellige strandpaviljoens van Scheveningen. Of je kunt nog een activiteit hiervoor doen in Den Haag of Scheveningen, zoals een beachcamp. Neem contact op via het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.