Rondvaart Den Haag

Al genietend van het mooie weer de mooiste rondvaart routes bevaren terwijl u uitgebreid kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje? Verken het prachtige Den Haag vanuit een nieuw perspectief. Ga de mooiste architectonische hoogstandjes langs van Den Haag via de mooie oude grachten tijdens deze rondvaart.

Geniet van grachten zoals de Bierkade, Mauritskade of de Prinsessegracht. Er is geen betere manier om al deze fantastische hoogstandjes te bekijken. Stap op bij een van onze mooie rondvaart boten in Den Haag. Vergeet dan ook zeker uw camera niet mee te nemen om deze mooie momenten vast te leggen.

Rondvaart door de prachtige grachten van Den Haag

RONDVAART + SLOEPENRALLY

€ 32,50 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3 p.p.

E

Gevulde koelkast met drank €125,-

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

Rondvaart door de prachtige grachten van Den Haag

RONDVAART

€ 15,- p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3 p.p.

E

Gevulde koelkast met drank €125,-

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

Rondvaart door de prachtige grachten van Den Haag

Borrelboot

€30,- P.P.
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur

E

Gevulde koelkast met drank

RONDVAART DEN HAAG EN SCHEVENINGEN

Een Rondvaart met de borrelboot is super gezellig en lekker. Je kunt niet alleen borrelen op de boot maar tijdens de tocht ook lunch. Hoe, wat en waar je dat wilt mag je helemaal zelf bepalen. Naast een rondvaart Den Haag kan je de borrelboot op heel veel andere plekken in Nederland boeken. In je eigen woonplaats bijvoorbeeld. Een watertour door een plaats die je niet kent is natuurlijk ook erg leuk en interessant. Er zijn allerlei mogelijkheden voor rondvaarten met eten. Broodjes, warme hapjes, borrelen, pizza of shushi bijvoorbeeld. In overleg met jou organiseren wij een gezellige rondvaart Den Haag of andere stad, inclusief diner naar keuze. Ook de steden Rotterdam, Gouda, Amsterdam en Nijmegen lenen zich uitstekend voor een trip met de borrelboot. En daarnaast nog tientallen andere steden want Nederland is een echt waterland met veel rivieren, meren, kanalen en zee. Een rondvaart Scheveningen behoort ook tot de mogelijkheden. Zin om de partyboot Den Haag ’s avonds te ervaren? Ook dat kan!

Rondvaart Den Haag: de sloepenrally

Zin in iets spannends, interessants en enorm gezelligs? Kijk dan eens naar de sloepenrally. Een geweldige rondvaart Den Haag die tegelijkertijd een puzzeltocht is. Je leert zo niet alleen Den Haag maar ook je vaargenootjes goed kennen. Een heel geschikt uitje om aan teambuilding te doen. Verdeel de groep in verschillende teams om het nog spannender te maken. Onderweg moeten raadsels worden opgelost om bij de finish te kunnen komen. De schipper helpt jullie natuurlijk en wij zorgen er voor dat alles klaar ligt. Een mooie, comfortabel zittende sloep en al het benodigde spelmateriaal. De schipper fungeert ook als jury en professioneel spelleider.

Spannend spel spelen

Tijdens de tocht moeten de deelnemers raadsels oplossen en opdrachten vervullen. Neem vooral je telefoon mee, want je zult de camera nodig hebben. Wie maakt de gekste foto? Er komen allerlei vaardigheden aan bod zodat elk teamlid een bijdrage kan leveren. Door samen te werken bereik je meer. Zet de kennis in van de rekenaar maar ook die van de creatieveling en de strateeg. Hoewel de strijd om de eerste plek stevig kan zijn, is er ook veel ruimte voor ontspanning. Er zal heel wat worden afgelachen en natuurlijk wordt er onderweg ook lekker gegeten en gedronken.

Zo werkt het

Bij aankomst ligt de sloep klaar en er is ruimte om je te verkleden als je dat wilt. Na een korte uitleg begint de tocht die zo’n anderhalf uur duurt. De sloepenrally Den Haag is eenvoudig uit te breiden met andere activiteiten. Zo kan je vooraf gezellig lunchen of na afloop heerlijk dineren. Een tussentijdse stop om een andere activiteit te doen is ook mogelijk. Natuurlijk is er voor de winnaar een leuke prijs. De tocht kan naar wens in tijd worden verlengd.

ONZE POPULAIRSTE

BOOTTOCHT IN DEN HAAG

BOOTTOCHT

6 T/M 12 PERSONEN

€ 22,50 p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

BOOTTOCHT

T/M 24 PERSONEN

€ 20,- p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

BOOTTOCHT

25+ PERSONEN

€ 17,50 p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

BOOTTOCHT

Activiteit op strand

€ 35,- p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 5 uur Optioneel:
E

Be Robinson Crusoe + 17.50 p.p.

E

Escape room + 15,- p.p.

E

Powerkiten + 15,- p.p.

Bachelor party

Wij bieden een uitstekende manier van vrijgezellenfeest.

Bedrijfsuitje

Doe mee met onze eersteklas privéboot voor bedrijfsuitje

Borrelboot

Al onze boten zijn uitgerust met alles wat de klant nodig heeft.

Sloepen rally

Doe mee met de fantastische sloepenrally bij onze boot

Boot + Event

Wij bieden u exclusieve rondvaarten aan met een drankje

Grote en kleine gezelschappen

Bij Boottochtdenhaag.nl kunnen zowel kleinere gezelschappen tot 12 personen als grote gezelschappen van meer dan 25 personen terecht. Wij zorgen voor een geschikte boot, inclusief schipper. Tijdens de sloepentocht is de schipper spelmaster en jury. De gemiddelde vaartijd van een rondvaart Den Haag is anderhalf uur. Natuurlijk kan je de vaartijd uitbreiden naar wens. De partyboot Den Haag, de borrelboot en sloepentocht is niet alleen in Den Haag beschikbaar maar vaart ook naar Scheveningen.

Veel rondvaarten zijn ook mogelijk in andere steden in Nederland.

Muziek installatie

Toilet aan boord

Spoelbak

Grote Koelkast

Zwemplateau

Bar

Welke rondvaart arrangementen bieden jullie aan in Den Haag?

Beleef nu Den Haag vanaf het water! In een luxe rondvaartboot of met de feestelijke Heineken sloep, alles is mogelijk. Rondvaart Den Haag heeft meer te bieden. Wat dacht je van een geheel verzorgd uitje in Den Haag? Wij hebben een breed aanbod voor groepsarrangementen voor kinderen en volwassenen. Je kunt bij Flitz-events zelf de invulling van het dag/avond programma bepalen. Combineer de boottocht bijvoorbeeld met één van onze strandactiviteiten. Samen stellen wij uw perfecte boottocht samen voor een onvergetelijke ervaring.

Voor elk gezelschap en feestje

De borrelboot is geschikt voor allerlei soorten gezelschappen. Varen met je voetbalteam, met de familie, als vrijgezellenuitje of gewoon zomaar. Er zijn zoveel momenten dat er iets te vieren valt: een verjaardag, huwelijksjubileum, een kampioenschap, als bedrijfsuitje of om je vriendengroep te trakteren op iets gezelligs. Wij verzorgen de drankjes maar dat mag je ook zelf doen. Je kunt een met ijs gekoelde koelkast huren voor op de boot en daarin je drankjes lekker koel houden.
Varen Den Haag als gezellig uitje
Gewoon lekker varen, gezellig kletsen onderweg en wat eten, dat kan natuurlijk ook. Leuk om met de hele familie te doen of als uitstapje tijdens een huwelijksfeest. Tijdens de vaartocht is er van alles te zien en er is voldoende ruimte om eens goed bij te praten. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie met gebak, lekkere borrelhapjes of tijdens een dinertje. Jullie varen langs de mooiste plekken van Den Haag en Scheveningen. De schipper verwelkomt jullie aan boord en zorgt dat jullie veilig door de grachten van Den Haag varen.

Rondvaart Den Haag combineren

Wil je behalve varen ook nog iets anders leuks gaan doen met je gezelschap? Dat kan natuurlijk ook. In samenwerking met Flitz-events organiseren wij tientallen leuke uitstapjes. Van spannend tot gezellig, leerzaam of zelfs extreem. De boot brengt je naar de juiste plek. Wil je wel eens de escape room in? Of wil je het hele gezelschap een leuke workshop aanbieden? Er zijn veel leuke workshops: sieraden maken, slippers pimpen of zandsculpturen maken op het strand bijvoorbeeld.

En wat te denken van een cursus cocktails maken! Een erg gezellige workshop en na afloop borrel je verder op de borrelboot, de partyboot of in de comfortabele sloep. Ga je voor spanning en sensatie dan kan je in Scheveningen en omgeving ook kiezen voor bijvoorbeeld kiten of de Robinson Experience. Uitdagende activiteiten die zich ook erg goed lenen voor teambuilding. Zoek je een geschikt bedrijfsuitje dan zijn dit prima mogelijkheden om je team te testen en te laten groeien.

Een complete dag weg
Wij organiseren graag het ultieme uitje. Of dat nou om een halve, hele of complete dag gaat. Wij kunnen alles verzorgen, inclusief varen Den Haag en omgeving. Ontvangst in de ochtend, een korte rondvaart, een activiteit, een overheerlijke lunch. Of start in de middag met een sloepenrally, gevolgd door een heerlijk diner en feest in de avond. Liever een workshop, diner en ondvaart tijdens de zonsondergang? Ook dat kan. Wij stellen de dag helemaal samen in overleg met jou. Voor het diner zijn er heel veel mogelijkheden, voor elk gezelschap, van elke samenstelling en grootte. Een BBQ op het strand, eenvoudig of juist uitgebreid dineren op de boot, een buffet of lekker pizza eten. Zin in een pub quiz of gezellige workshop? Het is allemaal mogelijk en heel goed te combineren met een boottocht Scheveningen of Den Haag. Meer weten over alle mogelijkheden voor een boottocht Den Haag? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Wij adviseren je graag en helpen je een evenement te organiseren waarover nog lang zal worden nagepraat.

Wat zijn de populairste rondvaarten in Den Haag?

Gezellig samen dansen op de partyboot! De partyboot is één van de populairste boottochten. Daarnaast is ook de borrelboot erg gewild. Bij alle beschikbare borrelboten is er lekker veel te kiezen. Je kunt vaak je borrel samenstellen naar eigen smaak en visie. Als laatste de sloepenrally. Tijdens de tocht krijg je verschillende opdrachten die je gezamenlijk moet oplossen. De vragen zijn heel divers, leuk en uitdagend!

Met hoeveel personen tegelijkertijd kunnen wij varen?

Onze boten zijn oneindig te vullen met gezellige mensen er is voor iedereen plaats op een boottocht in Den Haag! Voor een rondvaart zijn er boten beschikbaar van 4 tot meer dan 25 personen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Er kan ook van tevoren afgesproken worden, waar in Den Haag of Scheveningen jullie groep kan worden opgehaald en weer worden afgezet.
BOOTTOCHT

Verschillende Combinatie Deals

E

Combideal 1 : Powerkiten + rondvaart = € 35 euro per persoon

E

Combideal 2 : Escape room + rondvaart = € 35 euro per persoon

E

Combideal 3 : Robinson Crusoe + rondvaart = € 35 euro per persoon