Jouw software partner bij evenementen

Van complexe techniek naar gebruiksvriendelijke oplossingen .

aanmelder.nl levert betrouwbare en praktische software oplossingen om succesvollere en effectievere evenementen te organiseren. Wij doen dit door complexe vraagstukken om te toveren naar gebruiksvriendelijke software waar jij als organisator zelf mee aan de slag kan.
Wij streven er naar om organisatoren te helpen bij het verhogen van het bereik, het succesvol delen van kennis en het vergroten van de ervaring van een evenement. Zo dragen wij aan de wereldwijde kennisdeling en worden we samen slimmer.

Verhoog het bereik

Bereik een nieuw en breder publiek met slimme automatisering om het doel van je evenement eerder en sneller te bereiken.

Jij zit aan de knoppen

Wij maken voor complexe technische vraagstukken praktische oplossingen waar de organisator zelf mee aan de slag kan.

Super Support

Onze specialisten staan voor je klaar om je verder te helpen met onze producten. Bel, mail of chat vrijblijvend met ons team.

What Our Customer
are Saying

Onze producten

Event – Registratie

Software voor de registratie, communicatie en administratie voor jouw evenement. Alles in één overzichtelijk systeem waarbij je zelf aan de knoppen zit! Ervaar het zelf en start de 14-daagse trial.

Event Check-in

De entree van je evenement wil je professioneel aanpakken en bovenal soepel laten verlopen. Daarom kies je voor Scan & Badge: on-site check-in van deelnemers en badge printing.

Event Streaming

De entree van je evenement wil je professioneel aanpakken en bovenal soepel laten verlopen. Daarom kies je voor Scan & Badge: on-site check-in van deelnemers en badge printing.

Event – Platform

Met het online event platform creeër je de ideale omgeving voor een online evenement. Speciaal ontworpen om de ervaring van een fysiek evenement te vertalen naar online. Inclusief voldoende netwerk opties, sponsor mogelijkheden en verschillende ruimtes voor presentaties, ronde-tafel gesprekken en parallel sessies.

Trends, ontwikkelingen
en nieuwtjes