Borrel Boot Den Haag

De Borrelboot: het gezelligste uitje op het water

Een rondvaart op een boot met diner, het klinkt als een chique aangelegenheid. Maar als jij gelijk denkt aan Jack en Rose die aan boord van de Titanic langs de luxe dinertafels lopen zit je ver van de waarheid. Een borrelboot is een zeer toegankelijke en leuke manier van dineren op een boot. Vaak kun je zelf het soort diner uitzoeken, of alleen hapjes voor bij de borrel. Zo maak je het zo luxe als je zelf maar wilt. Je hoeft je alleen maar te richten op een leuke tijd met je familie en/of vrienden.

Geniet van een mooie rondvaart met diner

Er zijn allerlei plekken in Nederland waar de borrelboot beschikbaar is voor jouw rondvaart met diner. Misschien vind je het leuk om in jouw bekende stad een mooie rondvaart te maken terwijl je ondertussen geniet van een heerlijk diner. Aan de andere kant is een rondvaart door een plaats die je nog niet kent een perfecte manier om er eens kijkje te nemen. En ondertussen krijg je ook nog een allerlei heerlijke delicatessen voorgeschoteld, waarbij er mooie combinaties worden gemaakt van passende hapjes en drankjes.

Verken Nederland op het water

De borrelboot is op allerlei plaatsen in Nederland te vinden. Dat is natuurlijk niet zo gek, want Nederland is een echt waterland en je kunt via onze rivieren, meren en kanalen prachtige rondvaarten maken. En vanaf het water kun je allerlei steden en plaatsen vanuit een uniek perspectief zien. Een van de steden waar de borrelboot te vinden is, is natuurlijk Rotterdam. Vanaf de borrelboot kun je mooie moderne architectuur van deze hippe stad bewonderen terwijl je heerlijk aan het dineren bent op de boot. Maar er zijn nog veel meer steden en plaatsen beschikbaar, zoals Gouda, Nijmegen, Harderwijk, Amsterdam of Eindhoven.

Het diner op de boot

Bij alle beschikbare borrelboten is er lekker veel te kiezen. Je kunt vaak je diner samenstellen naar eigen smaak en visie. Ga je met een grote familie dineren op de boot? Kies dan voor een uitgebreide rijsttafel. Zijn jullie de hort met je voetbalteam? Ga voor de barbecue, of kies pizza. Er zijn tegenwoordig vaak ook sushi-arrangementen, of nog unieker: lokale culinaire specialiteiten. Houd je het liever wat simpeler? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt een lunch met belegde broodjes kiezen, of enkele tapas-gerechtjes. En wat is er nou eigenlijk lekkerder dan een flinke schaal bitterballen?

Maak van de rondvaart met diner een gezellig uitje

Er zijn tal van gelegenheden te verzinnen voor een leuke rondvaart met diner. En aangezien je zelf de tijd en de eetmogelijkheden kunt uitkiezen is er altijd een passende mogelijkheid voor jouw diner, lunch of borrel op de boot. Verjaardagen, familie-uitjes, kampioensfeesten, pensioenvieringen, bruiloften en jubilea: ze zijn allemaal naar eigen inzicht te vieren op de borrelboot. Dus als jij graag eens wilt genieten van een heerlijk diner terwijl je een plaats verkent vanuit een geheel nieuw perspectief op het water? Kijk dan snel naar de mogelijkheden voor een borrelboot bij jou in de buurt.

ONZE POPULAIRSTE

BOOTTOCHT IN DEN HAAG

BOOTTOCHT

6 T/M 12 PERSONEN

€ 22,50 p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

BOOTTOCHT

T/M 24 PERSONEN

€ 20,- p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

BOOTTOCHT

25+ PERSONEN

€ 17,50 p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 1,5 uur Optioneel:
E

Bittergarnituur €3,50 p.p.

E

Drankarrangement €10,- p.p.

E

Koelkast gevuld met ijs voor eigen drank €25,-

BOOTTOCHT

Activiteit op strand

€ 35,- p.p.
Boottocht door de prachtige grachten van Den Haag
Tijdsduur: 5 uur Optioneel:
E

Be Robinson Crusoe + 17.50 p.p.

E

Escape room + 15,- p.p.

E

Powerkiten + 15,- p.p.

Sloepenrace Den Haag leuk met familie vrienden en collega’s

De sloepenrace van Flitz-Events is voor verschillende gelegenheden een spannende activiteit. Het is bijvoorbeeld een leuke activiteit tijdens een vrijgezellenweekend. Laat de toekomstige bruid of bruidegom maar uitpuzzelen hoe de Haagse grachten door te komen. Ook tijdens een familiedag is een sloepenrally met puzzeltocht een leuke uitdaging die je met verschillende generaties volwassenen samen kunt doen. Een sloepenrally is ook een geschikt uitje voor met je collega’s. Het is een mooi moment voor team building. Hoe goed kunnen jullie samenwerken en hoe krijg je deze motivatie om te winnen ook op werkvloer? Deze puzzeltocht wordt het hoogtepunt van een bedrijfsuitje.

SLOEPEN RALLY RALLY DEN HAAG

Flitz-Events nodigt jullie uit voor een dag vol ontspanning èn uitdaging in een grote sloepenrally door de Haagse grachten.

ROND VAART DEN HAAG

Wij nodigen jullie graag uit voor een dag vol ontspanning en al genietend van het mooie weer de mooiste rondvaart routes in Den Haag rijdens de Rondvaart kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje

BORREL BOOT DEN HAAG

Een rondvaart op een boot met lunch, hapjes en drankjes het klinkt als een chique aangelegenheid. Zo maak je het zo luxe als je zelf maar wilt. Je hoeft je alleen maar te richten op een leuke tijd met je familie, collega’s en/of vrienden.

Sloepenrally in Den Haag en meer

De sloepenrally kun je goed combineren met nog andere activiteiten Scheveningen / Den Haag die Flitz-Events aanbiedt. Je kunt een middag met de sloepenrally afsluiten met een barbeque bij een van de gezellige strandpaviljoens van Scheveningen. Of je kunt nog een activiteit hiervoor doen in Den Haag of Scheveningen, zoals een beachcamp. Neem contact op via het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.