ARRANGEMENTEN DEN HAAG

Stel uw uitje / bedrijfsuitje samen

Elk programma & alle activiteiten zijn te combineren. Onze sportieve & creatieve adviseurs stellen graag het meest passende programma met en voor u samen.

Natuurlijk is deze heerlijke rondvaart Den Haag ook te combineren met één of meerdere strand activiteiten in Scheveningen die Flitz-events aanbied. Zo kunt u dit activiteit perfect combineren met een sloepenrally, waarbij u de strijd aangaat met uw medekandidaten om met allerlei uitdagende en originele spellen de winst te behalen. Of kies voor onze succesformule waarbij u een geweldige memorabele dag ingaat die volgepland staat met onze leukste activiteiten. Zo zal u in de ochtend beginnen met een heerlijk relaxte boottocht, gaat u in de middag de strijd met uw groep aan in een spannende, sensatievolle Robinson uitje waarbij teambuilding en plezier garant staan. Vervolgens wordt de dag succesvol afgesloten door een heerlijke barbecue tijdens zonsondergang op het strand.

Klik op offerte aanvraag of bekijk het aanbod hieronder.

Activiteiten in Den Haag en op het strand.

Boottocht Den Haag heeft meer te bieden. Wat dacht je van een een geheel verzorgd uitje in Den Haag? Boottocht Den Haag heeft een breed aanbod voor groepsarrangementen voor kinderen en volwassenen.

Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt. Combineer de boottocht met een strandactiviteit. Samen stellen wij uw boottocht samen, Boottochtdenhaag.nl kan meerdere boten in zetten voor grotere groepen.

Powerkiten + Boottocht

Powerkiten (vliegeren) is één van de populairste activiteiten van Nederland. Het is de ultieme uitdaging voor zowel jong als oud, sportief of minder sportief. Er zijn kleine vliegers voor als je het wat rustiger aan wilt doen of krachtige kites voor iedereen die van actie houdt. Door de verschillende soorten en maten kites die Flitz-events ter beschikking heeft, is er voor ieder wat wils.

Meer informatie:

Robinson Crusoe Uitje + Boottocht

Het mateloze populaire programma Robinson Crusoe Experience is een survival programma ontwikkeld voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes of een familiedag. Robinson Crusoe is het ultieme overlevingsspel aan het strand van Scheveningen waarin teamspirit de bepalende factor is. Het overlevingsspel is spannend, sensationeel en geeft ontzettend veel plezier.

Escape Room + Boottocht

VOOR DEZE MISSIE ZIJN SPIONNEN NODIG DIE HET ONMOGELIJKE KUNNEN PRESTEREN! Daarom zijn wij op zoek naar jou! Als jij deze mission accepteert, wees dan goed voorbereid. Daag jezelf, je collega’s, vrienden of familie uit voor deze avontuurlijke “Mission Impossible” of ‘The Mummy’s Tomb’!

 

In teamverband ga je op avontuur in afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende kamers. Door middel van logisch nadenken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt. Houd je hoofd koel en je hart warm. Profiteer van elkaars sterkste punten want de tijd tikt door.

Reserveer nu bij escape room Unlock Scheveningen!